امروزه برای ارتباط گیری در صفحات مجازی طراحی سایت بین علاقه مندان با اهمیت بالایی قرار گرفته است. به خاطره این مساله صاحبان مشاغل برای رونق در کسب و کار خود دنبال طراحان سایت بوده و حرفه ای ها انتخاب خواهند کرد. در بنو سایت علاقه مندان میتواند اطلاعات کافی از آموزش برنامه نویسی و طراحی سایت را مشاهده کرده و بیاموزند.

جاوا اسکریپت (JavaScript) یا به اختصار js یک زبان برنامه نویسی در وب است که می تواند کدهای HTML و CSS را تغییر دهد. در مقالات قبلی گفتیم به راحتی می توان به کمک HTML و CSS یک صفحه ی وب را به صورت استاتیک طراحی کرد. اما در این صفحه هیچ عملکرد پویایی دیده نمی شود.

در واقع برای افزودن هرگونه انیمیشن و تحرک به عناصر صفحه، به زبان جاوا اسکریپت نیاز خواهیم داشت.

برای درک بیشتر مطلب به یک مثال توجه کنید:

در یک صفحه ی وب می توان به کمک تگ ها HTML تعدادی تصویر قرار داد و به کمک CSS به آنها سبک متفاوت بخشید و چیدمان را تغییر داد. اما اگر بخواهیم این تصاویر به صورت یک اسلایدر همراه با افکت های مختلف در صفحه نمایش داده شوند چه باید کرد؟ اینجاست که باید به سراغ زبان جاوا اسکریپت رفت و آلبوم تصاویر را به یک اسلایدر پویا و جذاب تبدیل کرد.

آموزش برنامه نویسی جاوا اسکریپت چیست و چه کاربردی دارد؟

اگر بخواهیم کمی حرفه ای تر به این زبان نگاه کنیم، جاوا اسکریپت یک زبان محبوب مبتنی بر شی، داینامیک و مفسری است. این زبان برای برنامه نویسی سمت سرور و سمت کاربر استفاده می شود.

اگر با این مفاهیم آشنایی ندارید نگران نباشید در ادامه مختصراً به آنها می پردازیم.

شی گرایی یک تفکر و شیوه در برنامه نویسی است. در برنامه نویسی شی گرا کدها در واحدها ی کوچک تری تقسیم بندی می شوند و در طی برنامه این واحدها باهم پیوند می خورند تا برنامه ی نهایی ایجاد شود.

زبان مفسری (Interpreter) زبانی است که کدهای آن به صورت خط به خط ترجمه و اجرا می شوند! این زبان مقابل زبان های کامپایلری (Compiled) قرار می گیرد که یکباره کل کدها ترجمه و اجرا می شوند. بنابراین سرعت اجرای زبان های مفسری نسبت به زبان های کامپایلری کمتر است.

کاربرد زبان جاوا اسکریپت چیست؟

کاربرد جاوا اسکریپت

زبان جاوا اسکریپت بخاطر انعطافی که دارد بسیار مورد توجه برنامه نویسان قرار گرفته است. این زبان برای برنامه نویسی سمت کاربر و سمت سرور، کاربرد دارد.

جاوا اسکریپت علاوه بر طراحی سایت، در برنامه نویسی موبایل و دسکتاپ نیز استفاده می شود.

از کاربردهای دیگر این زبان توسعه ی بازی های تحت وب، ایجاد گرافیک های دو و سه بعدی است.

همچنین یادگیری این زبان نسبت به بسیاری از زبان های دیگر ساده تر است. پس به راحتی با یادگیری آن می توانید یک روح تازه به وب سایت خود ببخشید و با ایجاد انواع انیمیشن و تحرکات مختلف به عناصر صفحه، رابط کاربری بهتری داشته باشید

نگاهی به زبان برنامه نویسی

آموزش برنامه نویسی جاوا

آموزش برنامه نویسی سی ++

آموزش برنامه نویسی پایتون

آموزش برنامه نویسی جاوا اسکریپت

آموزش برنامه نویسی2

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش دوم

زبان ,برنامه ,اسکریپت ,جاوا ,یک ,نویسی ,جاوا اسکریپت ,برنامه نویسی ,این زبان ,زبان های ,زبان جاوا ,آموزش برنامه نویسی ,برای برنامه نویسی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


علم روز احمد یوسفی گروه آموزشی درس تربیت بدنی دوره دوم متوسطه استان مرکزی دانلودور|دانلود برنامه و آموزش اندروید|فیلم و سریال|آهنگ yahyabrand دلبرستان سیاست و پژوهش، دکتر مجتبی مقصودی قصه شب mahtbvaector