ما در این مقاله قصد داریم راجب زبان برنامه نویسی پایتون برای شما خواننده گان محترم توضیح بدیم که چه ویژگی هایی دارد. برای یادگیری هر زبان برنامه نویسی به بنو سایت مراجعه کنید تا ما در زمینه های مختلف برنامه نویسی و طراحی سایت شما را راهنمایی کنیم و بهترین انتخاب را در اختیار شما قرار دهیم.

آموزش برنامه نویسی پایتون چه ویژگی هایی دارد؟

اولین و مهمترین ویژگی این زبان <<سادگی و آسانی>> آن می باشد. این ویژگی آموزش پایتون را به یکی از بهترین گزینه ها برای انتخاب کسانی تبدیل کرده است که قصد دارند برای اولین بار به آموزش برنامه نویسی بپردازند. پایتون را خیلی سریع می توانید یاد بگیرید و به سرعت کدنویسی را با آن شروع کنید. اما اشتباه نکنید، سادگی پایتون به معنای ضعیف بودن آن نیست، بلکه python یک زبان برنامه نویسی مفسری، چندمنظوره و سطح بالاست که از شی گرایی و برنامه نویسی ساختار یافته به طور کامل پشتیبانی می کند.

از این زبان برنامه نویسی به طور گسترده در دنیا استفاده می شود و برای آن فرقی نمی کند که هدف شما از استفاده آن ایجاد وب اپلیکیشن و برنامه نویسی دسکتاپ است و یا حتی برنامه نویسی هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، این زبان به بهترین نحو از عهده تمام آن ها بر خواهد آمد و به جرات می توان ادعا کرد که در دیگر زمینه های برنامه نویسی شما را تنها نخواهد گذاشت. برای اینکه بدانید که مهمترین ویژگی های پایتون چیست که آن را به چنین زبان قدرتمندی تبدیل کرده است، باید با ساختار آن آشنا شوید.

پایتون زبانی قدرتمند و منعطف است که ساختاری بسیار منظم و کدنویسی در آن بسیار راحت است. این زبان برنامه نویسی تمرکز زیادی روی خوانایی کدها دارد، به طوری که هر کسی می تواند به راحتی کدهای این زبان را بخواند و با آن ارتباط برقرار کند. همانطور که اشاره شد، پایتون از انواع روش های برنامه نویسی مثل پروسه ای، تابعی و البته شیء گرایی پشتیبانی می کند. همین مورد باعث شده که در پروژه های بزرگ و حساس روی پایتون حساب باز کنند.

مفسری بودن این زبان یعنی کدهای پایتون خط به خط توسط مفسر ترجمه می شوند. مفسر پایتون برای سیستم عامل های مختلف وجود دارد. وظیفه این مفسر تبدیل کدهای پایتون به زبان ماشین و سپس اجرای آن ها است. بسیاری از توزیع های لینوکس به طور پیشفرض پایتون و مفسر آن را دارند و شما بدون نیاز به انجام هیچ اقدامی می توانید کدنویسی را در این سیستم عامل شروع کنید. همچنین فایل نصبی نسخه ویندوز و سیستم عامل مک هم از سایت پایتون قابل دانلود است.

هر نرم افزار یا ابزار جدید که معرفی می شود، برای انتشار از یک پروانه یا مجوز (License) استفاده می کند. این مجوزها ماهیت برنامه را مشخص می کنند و به بقیه نشان می دهند که چطور باید از نرم افزار استفاده کرد. مثلا نرم افزارهای آزاد ۴ سطح آزادی را به برنامه نویس تضمین می دهند و لایسنس GPL این چهار سطح را در خود جا داده است. ۴ سطح آزادی که نرم افزارهای آزاد باید از آن پیروی کنند عبارتند از:

کاربران بتوانند نرم افزار را به هر منظوری استفاده کنند.

کابران بتوانند نرم افزار را تغییر دهند و به سورس کد برنامه دسترسی داشته باشند.

کاربران بتوانند یک نسخه از نرم افزار را بازنشر کنند.

دیگر کاربران بتوانند نسخه های بازنشر شده را ویرایش کرده و دوباره انتشار دهند.

پایتون تحت پروانه اختصاصی خودش به نام PSFL یا Python Software Foundation License منتشر می شود. این مجوز کاملا مشابه مجوز GPL است، اما در بند چهارم سخت گیری کمتری برای بازنشر نرم افزارها در نظر گرفته است. به همین دلیل توسعه دهندگان به راحتی برای این زبان کتابخانه های زیادی طراحی کرده اند و به لطف آن ها پایتون کتابخانه های مشهوری دارد که در توسعه و پیشرفت آن نقش مهمی ایفا کردند. این کتابخانه ها بودند که پایتون را محبوب تر کرده و پای این زبان را به حوزه های مختلفی مثل طراحی سایت، طراحی اپلیکیشن، هوش مصنوعی و داده کاوی باز کردند.

نگاهی به زبان برنامه نویسی

آموزش برنامه نویسی جاوا

آموزش برنامه نویسی سی ++

آموزش برنامه نویسی پایتون

آموزش برنامه نویسی جاوا اسکریپت

آموزش برنامه نویسی2

آموزش برنامه نویسی پایتون بخش دوم

برنامه ,پایتون ,نویسی ,زبان ,های ,نرم ,برنامه نویسی ,این زبان ,را به ,زبان برنامه ,و به ,زبان برنامه نویسی ,آموزش برنامه نویسی ,برنامه نویسی پایتون

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


arghavantrei bakerstreet سئو وبسایت السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه - اللهم عجل لولیک الفرج vectorigrafic انواع پروژه فایل اکی 4 sixsieg Indianapolis Colts NFL Jerseys In Cheap Price, Save More! Cesar دانلود رایگان مقاله